Palvelut & Hinnasto

Maksu käteinen. Maksupääte; debit-, ja creditkorteilla, myös American Express.

Cryonic-laitteesta paineella tuleva n. -78°C-asteinen hiilidioksidisuihku jäähdyttää kudoksen nopeasti sekä stimuloi ihon hermoreseptoreita käynnistäen luontaiset parantumismekanismi. (lue lisää Cryonic medical Finlandin sivuilta, klikkaa kuvaa.)

Hierontaa, liikutusapua…

Klassinen hevoshieronta, kesto 60 – 90 min. 75€/hevonen sis. alv 24%

Matkakorvaus 50 km ylimenevästä matkasta 0,60 €/km sis. alv 24%. Lähtö Lempäälästä.

Laserterapia, 30€/ hoito sis. alv 24%, laite on Mid lite 904. Laite soveltuu hyvin lihas-, jänne- ja nivelongelmien hoitoon.

NCS-huippukylmähoito 35€/hevonen 1-3 niveltä. Sis. alv 24% Lisäpaikat +5€/paikka. Hoidossa menee n. alle 1min./hoitoalue. (Isommat lihakset, hinnat alueen mukaan.) Laite on CryoScreen-huippukylmälaite, laitteessa yhdistyvät turvallinen ja luotettava NCS-hoitolaiteteknologia ja integroitu lämpökamera.

AtlasMaroon One syväaaltohoito 65€/hevonen sis. alv. 24%

Syväaaltohieronta hevosten lihasten, hermoratojen ja lihaskalvon tehokkaaseen ja turvalliseen käsittelyyn. Hevosten suuri lihasmassa sekä liukupinta lihaskalvossa mahdollistaa syväaaltohieronnan ulottuvuuden suurille alueille. ”Aallot” ravistelevat lihasjumit ja jäykkyydet lihaskalvolta mikä lisää liikettä ja pehmeyttä lihaksissa sekä edesauttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Käsittely on hellävaraista, parantaa liikettä ja auttaa tehokkaasti lihas- sekä lihaskalvojännityksiin ja kipuihin. Syväaaltohoidolla on saavutettu hienoja tuloksia Ruotsissa, jossa laite on saavuttanut jo suuren suosion. Laite on myös kehitetty Ruotsissa.

Tiedoksi

Yrityksellä on voimassa olevat vakuutukset.

Varauksen peruutus: Peruthan varaamasi ajan viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista ajoista peritään täysi hinta+matkakulut.